Nu finns möjligheten att boka vårens utomhuspass.

Nu finns möjligheten att boka vårens utomhuspass.

Grupp-pass

Vad: Utomhusträning – Styrka varvat med pulshöjande övningar

Hur: Träning i block eller stationer där övningarna är indelade på styrka för olika muskelgrupper och/eller pulshöjande. Övningarna kan göras på olika nivåer så att du kan träna utifrån dina förutsättningar och mål. Alla kan delta oavsett tidigare träningserfarenhet. För att göra det ännu roligare och med utmaningar finns det olika redskap med på passen som rep, slam balls, gummiband, TRX-band

När: Aktuella tider uppdateras på @traintobestronger,

start v. 15

start v. 20

Pris: Plats bokas för en träningsperiod

480kr / 4 pass

600kr / 5 pass
150 kr/pass i mån av plats
Begränsat antal platser pga. Corona. Ingen drop-in, endast bokning

Föräldra-pass

Vad: Passet för dig som vill börja träna efter att du blivit förälder. Du är i en ny fas i livet där du ska lära känna din kropp igen och hitta sätt att få till träningen. Du kan börja träna efter att du fått okej på din efterkontroll hos barnmorskan, och passet passar även dig som har äldre barn. Fokus kommer vara på muskelaktivering, styrka, core och rörlighet. Nivån bestämmer du.

Hur: Vi tränar utomhus så det är lätt och säkert att ta med barnvagn. Vi tränar och peppar varandra genom träningspasset. Barnet kan sova i sin vagn eller vara med under träningen. En aktivitet som du kan göra utomhus tillsammans med ditt barn och andra föräldralediga, samtidigt som du prioriterar dig. Kom som du är och jag tar med träningsutrustning.

När: Torsdagar kl. 10:00-10:45
Var: Centrala Bollebygd
Pris: 600kr 15 april -20 maj (ej 6 maj)

Begränsat antal platser pga. Corona. Ingen drop-in, endast bokning

PT-pass

Vad: Du väljer; styrka, kondition, teknik, rörlighet.

Hur: Träningen anpassas helt utifrån dig och dina förutsättningar. Vi kan använda stor variation på övningar med eller utan utrustning. Exempel på utrustning vi kan använda är Kettlebells, TRX-band, Slam ball, gummiband, pinne till rörlighet, rep, det som finns på platsen eller i naturen, sandsäck eller skivstång.

När: Bokas utifrån vad vi kommer överens om
Var: Här kan träningen komma till dig. Utomhus hos dig eller vald plats i Bollebygd.
Pris: 500kr/60 min pass

PT-Kompis

Vad: På Kompis-PT pass så tränas och coachas ni helt utifrån era personliga förutsättningar och mål. Ni får tid att både umgås och träna tillsammans. Det är ett kul sätt att träna när man kan peppa varandra. Passet planeras utifrån er.

När: Bokas utifrån vad vi kommer överens om
Var: Utomhus hos dig eller vald plats i Bollebygd.
Pris: se prislista